Overlijden Mark Heylen

Het bestuur werd kennis gegeven van het overlijden van Mark Heylen, echtgenoot van Lief Alkemade, en vader van 6 kinderen, op 83-jarige leeftijd.  Wij hebben onze deelneming  betuigd.  

 

Door gezondheidsproblemen en zijn nieuwe passie motorvaart, verkaste Mark een 15-tal jaar geleden van de WVD naar de jachthaven in Mechelen.  Mark, lid sedert het eerste decennium na stichting, was binnen WVD een belangrijke figuur, niet alleen als jarenlang vlootkapitein en bestuurder, maar ook steeds gereed om onze destijdse infrastructuur te verbeteren, met inzet van het transport- en werkmaterieel van zijn bedrijf.  Dit samen met mensen waarvan we reeds definitief afscheid namen, maar ook van sommigen die nog lid zijn.  

 

Mark en Lief waren ook de voortrekkers van een zeer succesvolle Cadet-generatie binnen WVD, ook met overzees lauweren van eigen kinderen op het allerhoogste wereldniveau.

Met andere woorden een echte steunpilaar voor sport en infrastructuur waarvan we niet graag afscheid nemen.