Initiatie standby motorboot

Beste WVD’ers,

Na de Sinte Mettebeker kunnen we terug naar meer traditionele winterbezigheden.  Zo gaan de meeste motorboten in onderhoud en winterberging.  Zoals vorige jaren blijft echter een motorboot standby beschikbaar achter de eerste (manuele) garagepoort.  Om deze zonodig meer te kunnen inzetten – ook tijdens weekdagen – organiseren we op 29/10 voormiddag een initiatie tewaterlating en starten van motor (do’s & dont’s).  Bij afwezigheid van bevoegde clubverantwoordelijken, zal dan voor toegang de code van een sleutelkluisje buiten kunnen worden opgevraagd.  Zeker als je vaak komt watersporten, kunnen we deelname alleen maar aanbevelen.  Inschrijving is niet echt verplicht, maar om een beter idee te hebben van het aantal deelnemers, help je ons via volgende link

https://forms.gle/vZRsdVeWHuoEicjE8

 

Het bestuur